Hirdetés

A Venom 2. operatőre megerősítette Woody Harrelson visszatérését

|

Kezd összeállni a Venom folytatása és úgy néz ki, hogy nem hiába vártuk ki a stáblistás jelenetet.

Hirdetés

Robert Richardson, a Venom 2. operatőre beszélgetett a Colliderrel a hamarosan készülő folytatásról, közben pedig látszólag megerősítette Woody Harrelson visszatérést. A színészt az első rész stáblistás jelenetében láthattuk felbukkanni a pszichopata sorozatgyilkos, Cletus Kasady szerepében. Pókember sztorikban jártas rajongóknak nem kellett sokat gondolkodniuk azon, hogy a karakter felbukkanása mit jelenthet a folytatásra nézve, hiszen a képregények lapjainak egy jól ismert figurájáról van szó, aki Eddie Brockhoz hasonlóan szintén kapcsolatba kerül egy szimbiótával. Így születik meg Carnage, aki még Venomnál is egy jóval veszedelmesebb és vérszomjasabb földönkívüli, aki Kasadyvel egyesülve válik csak igazán veszélyessé.

Hirdetés

Richardson eképpen ecsetelte, hogy mi vonzotta be egy képregényfilm munkálataiba, amikor Andy Serkis rendező felkereste őt az ajánlattal:

"Ez egy eddig feltérképezetlen terület és szerintem épp emiatt fog nagyot robbanni. Mindehhez segít egy olyan kivételes központi szereplő, mint Venom, valamint ott lesz Woody Harrelson, aki megteszi a maga belépőjét, hogy a Sony és a Marvel kollaborációjából adódó egyéb lehetőségekről ne is beszéljek. Már nagyon várom. Szokatlan film számomra, de izgatott vagyok. Hardy az egyik legjobb színészünk manapság, sosem hibázik. Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk és láthassam alakítani."

Robert Richardson egy többszörös Oscar-díj nyertes operatőr, aki olyan rendezőkkel dolgozott együtt karrierje során, mint Martin Scorcese, Oliver Stone vagy éppen Quentin Tarantino. Reméljük, hogy a tehetsége nem vész kárba és a Venom 2. képes lesz pozitív csalódást okozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.