Hirdetés

Venom - a Gotham sztárja szívesen lenne Carnage

|

Máris akad egy jelentkező a Venom-film főgonoszának szerepére.

Hirdetés

Cameron Monaghan legutóbb a Gotham című DC Comics sorozatban nyűgözte le a nézőket a szó szerint őrülten jó alakításával. Mivel Cletus Kasady, azaz Carnage karaktere is egy hasonló kategória, sokan szívesen látnák a fiatal színészt a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom-film ezen szerepében, mint főgonoszt, most pedig ő maga is érdeklődését fejezte ki.

Hirdetés

Egy rajongó tweetjére reagálva a színész egy fotót csatolt egy régebbi Carnage akciófiguráról, mellé pedig a következőket fűzte: 

"Megvolt ez a játék gyerekként. Határozottan egy valóra vált álom lenne."

Monaghan a Showtime díjnyertes vígjáték sorozatban, a Shameless-ben nyújtott alakításával szerzett hírnevet, de a már említett Gothamben is rengetegen figyeltek fel rá, ahol elképesztően hozta a pszichopata Jerome Valeska szerepét. Ezt a tehetségét Carnage esetében is kamatoztatni tudná, aki a képregényekben egy elmebeteg, sorozatgyilkos szimbióta. Mivel a Venom forgatása ősszel kezdetét veszi Ruben Fleischer rendező vezetésével, a nyáron nagy valószínűséggel megkapjuk a további fontosabb szereplők és színészek listáját, köztük pedig arról is lehull a lepel, hogy végül ki kelti életre a Hardy karakterével szembenéző ellenséget.

Ti örülnétek Monaghan-nak, vagy valaki mást tudnátok elképzelni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.