Hirdetés

Michelle Williams lehet a Venom film női főszereplője

|

Oscar-jelölt színésznő kerülhet Tom Hardy mellé a Venomban.

Hirdetés

A Variety információi szerint A régi város és az Egy hét Marilynnel sztárja, Michelle Williams megkezdte a tárgyalásokat a Venom film női főszerepéről. A Sony Pictures filmjében egy kerületi ügyészt alakíthatna a színésznő, aki emellett Tom Hardy antihősének szerelme is lehet.

Hirdetés

Williams és Hardy mellett egyelőre csak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetből ismerős Riz Ahmed neve ismert a színészgárdából, akinek a szerepéről nem igazán tudunk semmit. A filmet Scott Rosenberg (Pain & Gain, Jumanji) és Jeff Pinkner (A csodálatos Pókember 2) írják, a rendezésért pedig Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszter osztag) felel majd.

A Venom film forgatása még idén ősszel elkezdődik és a tervek szerint jövő októberre már a mozikba kerül, viszont mint azt tudjuk nem lesz része a Marvel Filmes Univerzumának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.