Hirdetés

Venom - Önálló mozi Pókember ellenfeléről?

|

Nem sok mindent lehet tudni a 2012-re datált Venom filmről, csupán annyit, hogy a Sony markában levő Columbia Pictures rendkívül szeretné összehozni.

Hirdetés

Venom szinte mindenkinek ismerős lehet, aki fogott már a kezében Pókember képregényt, vagy látott mesét, esetleg más irományt, anyagot vagy a filmet. Eddie Brock, a Daily Planet ex-fotósa egy szimbióta organizmussal él együtt, amit a feketeruhás Pókember (Tobey Maguire) ragasztott rá. Ez a fekete massza az erőszakosságot és a bosszúvágyat erősíti fel, ezenkívül pedig Pókember képességeit is sikerült lemásolnia. A Venom spin-off mozi 2012-re van datálva, és mostanra biztosnak tűnik, hogy Topher Grace nem játssza el újra Mérget, helyette sokkal nagyobb darab főszereplőt keresnek, hiszen Eddie Brock sem ropi volt. Fejlemények esetén jelentkezünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.