Hirdetés

A Venom rendezőjének már a folytatásra is vannak tervei

|

Ha a nézők csipázzák Tom Hardy antihős szimbiótáját, akkor lesz lehetőség folytatásra. Sőt, nem is akármilyenre.

Hirdetés

A Venom szólómozi csak ősszel érkezik a mozikba, de Ruben Fleischer egy előrelátó rendező és máris van pár ötlete a folytatásra. Ennek alapjait már az első részben lefektetik, hogy legyen mit várnia a rajongóknak miután kijöttek a moziból.

Hirdetés

A Comic-Con során Fleischert egy potencionális folytatásról faggatták, a rendező pedig készségesen válaszolt. Azt is elhintette, hogy érdemes lesz ülve maradni a stáblista legvégéig.

"Lefektettük azokat az alapokat, amelyek nyomán akár több irányba is elindulhatna a folytatást, viszont minden a nézők reakcióján múlik majd. Remélem, hogy az emberek kivárják, hogy láthassák milyen magokat ültettünk el."

Venom először a The Amazing Spider-Man hasábjaiban bukkant fel és azóta a hálószövő egyik leghírhedtebb ellenfele lett. 2016 óta Pókember hivatalosan is a Marvel Filmes Univerzum oszlopos tagja, ám ugyanez nem mondható el Venomról. Legalábbis a Marvel és a Sony egyelőre teljesen külön kezeli az antihős történetét az MFU-tól, de Fleischer nem zárta ki, hogy előbb-utóbb megtörténjen a nagy Pókember-Venom leszámolás.

"Azt gondolom mindnyájan egyetértünk abban, hogy elképesztő lenne Pókember és Venom párharcát látni. Szerintem a stúdió sem gondolja ezt másként, és előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik, hogy keresztezzék egymás útját."

A Sony és a Marvel látszólag jól megférnek egymás mellett Pókember megosztása során, úgyhogy nem hisszük, hogy problémát jelentene Venom bevonása az Univerzumba. Szurkolunk a Venom film sikerének, hiszen utána bármi megtörténhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.