Hirdetés

Riz Ahmed egy közkedvelt Marvel karakter bőrében csatlakozhat a Venom stábjához

|

A Zsivány Egyes sztárja közel van egy fontos szerephez a Tom Hardy-val az élen érkező produkcióban.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a munkálataiba ősszel belevágó élőszereplős Venom színészgárdája egy újabb A-listás színésszel bővülhet, miután Tom Hardy-t választották a címszereplő Eddie Brock-nak. A Variety értesülései szerint ugyanis Riz Ahmed korai tárgyalásokat folytat a Sony Pictures-szel egy olyan karakter szerepéért, akire még nem derült fény, de a portál forrásai szerint "egy népszerű Marvel Comics figura." A stúdió egyelőre nem kommentálta az értesülést. 

Hirdetés

Bizonyára mindenki találkozott már Ahmed-del olyan alkotásban, mint például a tavaly debütált Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, vagy az HBO saját gyártású filmje, az Aznap éjjel, mielőtt csatlakozott volna a Jason Bourne franchise-hoz. Végtelen sora van azon karaktereknek, akiket eljátszhatna a filmben: a rajongók között olyan nevek merültek fel a közösségi médiában, mint Norban Osborn vagy akár a Vezér, de két név tűnik a legesélyesebbnek: Ben Reilly és Kraven, a vadász.

A megbeszélések valóban nagyon korai szakaszában járhat a színész, hiszen Matt Smith, Pedro Pascal és Mathias Schoenarts elvileg szintén az esélyesek között szerepel, illetve a The Hollywood Reporter azt is megerősíti, hogy a karaktere semmiképp sem Carnage, akiről már biztosan tudni véljük, hogy az esetleges főgonoszként fel fog tűnni a mozifilmben.

A Venom 2018. október 5-én kerül a mozikba Ruben Fleischer rendezésében, és amint megtudunk valami biztos információt, igyekszünk veletek közölni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.