Hirdetés

Jön a Venom univerzumos minisorozat!

|

Ennyi szimbiontát még nem láttunk egy képregényben.

Hirdetés

Egy kisebb seregnyi szimbionta veszi át az uralmat a Marvel Univerzum felett a júniusban érkező "Edge of Venomverse" címet viselő 5 részes képregénysorozatban. A történetben visszatér Eddie Brock, de ami még ennél is izgalmasabb az az, hogy a szimbióták több olyan Marvel karakterrel is összeolvadnak, akikről a rajongók eddig csak álmodoztak.

Hirdetés

Eddie Brock volt a földönkívüli szimbióta eredeti hordozója, akik azért alkottak olyan tökéletes párost, mert Brockban és a szimbiótában egyaránt hevesen égett a gyűlölet Peter Parker iránt. Eddie és Venom között később megszűnt a kapcsolat, ekkor Eddie egy másik szimbiótával egyesült és immáron nem gonosztevő volt, hanem az Anti-Venom néven ismert antihős. Miután ez a szimbióta meghalt Brock egy másikra talált Toxin képében, akivel folytatta erőszakos, de még mindig hősies tevékenységeit.

Ami magát Venomot illeti, miután szétváltak Eddie Brockkal új hordozóra talált Flash Thompson személyében. Thompsonnak sikerült uralma alá hajtania a szimbióta képességeit és összhangban együtt élni vele, ezt követően pedig csatlakoztak a Galaxis Őrzői soraihoz.

A karakter jelenleg futó sorozata 2016 novemberében debütált és egy teljesen új hordozót, Lee Price-ot mutatta be, aki a szimbióta akarata ellenére erőszakos cselekedetekre kényszeríti a lényt. Kíváncsian várjuk, hogy milyen meglepetéseket tartogat az 5 részes sorozat és, hogy pontosan kikkel egyesül majd Venom. Addig is itt a képregény borítója, ami már önmagában iszonyat vagány.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.