Hirdetés

Verdák 2 - A Pixar eddigi legrosszabbja?

|

Szinte hihetetlennek tűnik, de a korai értékelések szerint a Pixar nyerőszériája megdőlni látszik és sok év után először nem 90% feletti összértékelésű filmet mutathatnak fel.

Hirdetés

A Pixar mindig is arról volt híres, hogy nagyon odafigyelt animációs filmjeinek minőségére mindenfajta téren kiemelkedőt szoktal alkotni és filmjeikre általában 90% feletti értékelések születnek rendre. Nézzük az eddigi mérlegüket időrendi sorrendben: Toy Story (100%), Egy bogár élete (91%), Toy Story 2 (100%), Szörny Rt. (95%), Némó nyomában (98%), A hihetetlen család (97%), Verdák (74%), Lecsó (96%), Wall-E (96%), Fel! (98%), Toy Story 3 (99%). Az értékeléseknél természesetesen a Rotten Tomatoes adatbázisát vették figyelembe külföldi forrásaink, és most jön a fekete leves: a Verdák 2 minden eddigi alkotást alulteljesítve 39%-on áll jelenleg 88 kritika alapján összesítve. Valóban ilyen unalmasra sikerült a folytatás és a Pixar hibázott az elkészítésével? Reménykedünk benne, hogy mégsem és talán csak a divat miatt húzták le... idehaza július 28-án debütál a film, majd akkor mi is jól megmondjuk a magunkét!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.