Hirdetés

Verdák 3, Toy Story 4 vagy A hihetetlen család 2 készül a Pixarnál?

|

A Disney nemrég bejelentette, hogy a Pixar jelenleg is dolgozik egy korábbi animáció folytatásán, amely a cég legsikeresebb kiadásai közé tartozott. Mi lehet ez a titokzatos cím?

Hirdetés

Miután a Szörny egyetem idén nyáron érkezik a mozikba, a Némó nyomában folytatását pedig nemrég jelentették be, így nem meglepő, hogy a Disney tovább üti a vasat és megerősítették, hogy egy újabb folytatás van a háttérben készülőben, amit a Pixar hoz össze. Igen valószínű, hogy a Verdák kaphat harmadik részt, esetleg megvalósulhat a Toy Story 4, ami nem is lenne ostobaság a stúdió részéről, tekintve, hogy a Toy Story 3 átlépte az 1 milliárd dolláros bevételt világszerte. De mi a helyzet a régóta pletykált A hihetetlen család 2-vel? Egy új interjúban Brad Bird, az első rész rendezője kijelentette, hogy már régóta agyalt a folytatáson, mivel imádja a film karaktereit és világát. Rengeteg ötlete van a második felvonáshoz és ha lehetősége adódik rá, hogy megcsinálja, megfogja. Ígéretes! Szerintetek mi készülhet a Pixar berkeiben? Verdák 3? Toy Story 4? Esetleg A hihetetlen család 2?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.