Hirdetés

Véres előzetesen a Kabinláz remakje

|

Hirdetés

Megérkezett a 2002-es Eli Roth féle Kabinláz remakejének az első előzetese. A filmet Travis Zariwny (Scavengers) rendezi, Roth és Randy Pearlstein eredeti forgatókönyve alapján. A tengerentúlon február 12-én kerül majd bemutatásra, de hozzánk vélhetőleg csupán DVD-n fog megérkezni. A történet egy csapatnyi főiskolást követ nyomon, akik egy erdei házikót bérelnek ki bulizásra és lazulásra, ám váratlanul egy húsevő vírus áldozataivá kezdenek egytől-egyig válni és hamarosan elszabadul a pokol. Az eredeti alkotást rendező Eli Roth visszatért vezető producerként a filmhez. Főbb szerepekben Gage Golightly (Teen Wolf - Farkasbőrben), Dustin Ingram (Parajelenségek 3), Samuel Davis (Alkonyattól pirkadatig), Matthew Daddario (Elpuskázva) és Nadine Crocker (Deadgirl). https://www.youtube.com/watch?time_continue=106&v=A10CG-eXCKY

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.