Hirdetés

Veszélyben Tarantino Oscar-díja?

|

Hirdetés

Ha hihetünk egyes forrásoknak, akkor Harvey Weinstein, Quentin Tarantino legújabb, Aljas nyolcas című westernjének egyik producere megorrolt kedvenc filmőrült rendezőnkre azért, amiért egy beszédében nem túl jó fényben tüntette fel a new york-i rendőrséget. Az NYPD (New York Police Department) ugye a film bojkottjára hívta fel a jó népet, ez pedig nem feltétlen tesz jót a közelgő premiernek, illetve annak se, hogy sikerrel pályázzanak az Oscar-díjra. Hogy helyrehozzák a szabad szájú direktor által okozott problémát, Weinstein azt szeretné, hogy Tarantino nyilvánosan bocsánatot kérjen az elhangzottak miatt, ezzel is jó pontot szerezve azoknál az embereknél, akiket sértve érezték magukat a rendező felszólalását követően. Más kérdés, hogy mindehhez mit szól a direktor, aki egyáltalán nem arról híres, hogy ilyesfajta kompromisszumokat köt - ráadásul ezzel saját magát és beszédének lényegét hazudtolná meg. E sorok írója szerint a filmet bevételét nehezen fogja bántani ez az akció, hiszen ha sokan be is dőlnek a bojkottnak, minden ilyen emberre jut legalább 3 olyan, aki éppen emiatt fog elkezdeni érdeklődni a produkció iránt. A filmet a hazai mozikban január nyolcadikától tekintheti meg a nagyérdemű.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.