Hirdetés

Horror sorozatokkal és szitkomokkal erősít idén a VIASAT6

|

A VIASAT6-ra idén csak az kapcsoljon, aki nem félős, mert egyébként bajban lesz.

Hirdetés

A VIASAT6-ra idén ugyanis érkezik több igazán ijesztő sorozat, köztük az Ómen kvázi folytatásával és korunk legnépszerűbb horrorsorozatának új évadával. Azonban nem csak félelmetes, hanem humoros produkciókat is bemutatnak, így érkezik egy különös szitkom és egy új animációs sorozat is.

Hirdetés

Pontos premierdátum még nincs, de idén mutatják be a VIASAT6 műsorán az 1976-os Ómen film folytatásának is mondható Damien: A sátán kegyeltje című szériát. Az eredeti történet után harminc évvel játszódó sorozat főszereplője Damien, aki nem emlékszik arra, hogy kisgyerekként milyen sátáni múltja volt. Így amikor felismeri, hogy ő maga az Antikrisztus, akkor igencsak megváltozik az élete.

Újdonságként érkezik a Gázos páros címet kapó You're the Worst, melyben két rettenetes természetű, elviselhetetlen ember talál egymásra. A vígjátéksorozatban ennek a két személy párkapcsolatának alakulását nézhetjük végig. A harmadik premier széria pedig a Mexifornia lesz, amelyben két család, egy amerikai határőr és egy bevándorló apa történetét követhetjük nyomon animációs találásban.

Idén a nemrég folytatott Grimm és Vikingek mellé érkezik még új évad az Amerikai Horror Story-ból, a Z, mint zombiból, valamint a Brooklyn 99 - Nemszázas körzetből, illetve a VIASAT6 is bemutatja az RTL2-n már adásba került Terra Nova - Az új világ című szériát. A sorozatok mellett pedig filmsorozatokat is nézhetünk majd a Viasat férfias adóján, hiszen levetítik többek között az Amerikai pite, a Skorpiókirály és a Végső állomás filmeket is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.