Hirdetés

Egyszerre vicces és brutális a Free Fire előzetese

|

Korhatáros előzetest kapott Ben Wheatley Free Fire-je.

Hirdetés

A Halállista és a High-Rise rendezőjének, Ben Wheatley-nek új filmje már bemutatkozott a Torontói Nemzetközi Film Fesztiválon, most pedig mi is megnézhetjük az erőszakkal fűtött előzetesét. A Free Fire (amelynek vezető producere nem kisebb ember, mint Martin Scorsese) az 1970-es években játszódik, és egy heves tűzpárbájba fulladt illegális fegyverüzlet történetét meséli el.

Hirdetés

A stáblistát olyan színészek nevei díszítik, mint Brie Larson (A szoba), Armie Hammer (A magányos lovas), Sharlto Copley (District 9) és Cilian Murphy (Batman: Kezdődik!). A vetítés előtt Colin Geddes ezekkel a szavakkal vezette fel a filmet:

Ütős akciókoreográfia és egy még ütősebb forgatókönyv Wheatley és Amy Jump tollából alkotják a Free Fire kompakt háborús zónáját, ahol a lélegzetelállító akciójelenetek és a szokatlan poénok úgy záporoznak, mint a visszapattanó lövedékek. Miközben Copley komikus személyiségét különösen jól használják, és Hammer egy frissítően új vicces oldalát mutatja meg, addig a stáb többi tagja is (amelyben megtaláljuk Noah Taylor-t, Jack Reynor-t and Sam Riley-t) ragyog. Már a feszesen atmoszferikus nyitó képsoroktól nyilvánvalóvá válik, hogy a Free Fire egy újabb döbbenetes alkotás napjaink egyik legjobb műfajfilmeseitől.

Még nem tudjuk, hogy mikortól kerül a mozik kínálatába a Free Fire, de az előzetese alapján beülnétek rá, ha tehetnétek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.