Hirdetés

Victor Frankenstein - Az első képeken Daniel Radcliffe és James McAvoy

|

Hirdetés

Mary Shelley klasszikus történetét ismét feldolgozzák, de ezúttal jócskán eltérnek az alapanyagtól és Victor Frankenstein jobbkezére, Igorra helyezik a hangsúlyt. Az ő szemszögéből élhetjük majd át az eseményeket, amint megismeri a fiatal feltalálót, barátságot köt vele, míg végül eljutunk a legendás teremtmény létrehozásáig is és Frankensteinből az a legenda válik, amit ma ismerünk. Paul McGuigan (Alvilági játékok, Sherlock) horror-drámája Max Landis (Az erő krónikája) forgatókönyve alapján készült és a tudóst James McAvoy, az asszisztenst pedig Daniel Radcliffe kelti életre. Rajtuk kívül még Mark Gatiss és Andrew Scott bukkan fel a filmben, tehát egy kisebb újraegyesülésnek lehetünk szemtanúi majd, hiszen Gatiss, Scott és a rendező, McGuigan is dolgozott már együtt a Sherlock sorozatban.

90529
90530
A Victor Frankenstein 2015. október másodikán jelenik meg külföldön.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.