Hirdetés

Victor Frankenstein - Interjú Igorral és Frankensteinnel

|

Hirdetés

A november egyre közeledik és vele együtt az új Victor Frankenstein film is, ezért beindult a marketing vonat, és kidobtak két kérdezz-felelek videót a két főszereplővel, James McAvoy-jal és Daniel Radcliffe-fel. Ebben a filmben kicsit csavartak a hagyományos történeten, és a középpontba a doktor és Igor kerül, utóbbi talán még soha nem volt ennyire közel a reflektorfényhez. Mindketten osztoznak egy jobb jövő reményében és meg szeretnék adni az emberknek a halhatatlanságot, de Frankenstein túl messzire megy és borzasztó következményei lesznek. Csak Igor tudja megmenteni mesterét az őrülettől és a szörnytől, amit teremtett.

Nem az egyetlen Frankenstein film lesz a közeljövőben, mert érkezik egy modern változat is, két napjainkban élő tudósról (Carrie-Anne Moss és Danny Huston), aki túl messzire mennek és valami elképzelhetetlent teremtenek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.