Hirdetés

Victor Frankenstein Trailer - James McAvoy és Daniel Radcliffe szörnyet teremtenek (Frissítve)

|

Hirdetés

A 20th Century Fox elhozta nekünk a Victor Frankenstein előzetesét, amit alul meg is nézhettek! A kedvcsinálót maguk a film sztárjai, James McAvoy és Daniel Radcliffe harangozzák be és nem csak mozgóképet, hanem egy posztert is hoztak magukkal. Frankenstein legendás története most egy új fordulatot vesz, amikor a briliáns tudós, Victor Frankenstein (McAvoy) és segédje, a szintén eszes Igor Strausman (Radcliffe) a halhatatlanság kulcsa után kutatnak. Azonban Victor kísérletei túl messzire mennek és borzalmas következményekkel járnak. Csupán Igor képes visszahúzni barátját az őrület széléről és megmenteni életét a vérszomjas teremtményétől. A filmet Paul McGuigan rendezi Max Landis forgatókönyve alapján, a főszereplők mellett pedig Jessica Brown Findlay, Andrew Scott, Mark Gatiss és Freddie Fox jelenlétére is számíthatunk. A premier idén november 25.-én esedékes. Frissítés: a film forgatókönyvírója, Max Landis (Az erő krónikája) most posztolta a film angol trailerét, amelynek elmondása szerint közelebb áll a hangulata a kész műhöz. Angol előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=uOi62LUywhc Amerikai előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=7pxZxY_Siyc   [caption id="attachment_64674" align="aligncenter" width="600"]

victorpostersmall
"Találkozz a teremtőiddel"[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.