Hirdetés

Victoria Alonso a Galaxis Őrzőiről beszélt

|

A Marvel ügyvezető alelnöke beszélt egy kicsit a készülőben lévő filmről.

Hirdetés

"A Galaxis Őrzői előmunkálatai elkezdődtek. Az egész csapat Londonban van. (Mondjuk ez fura, mert még be sem jelentették, hogy kik alakítják Gamorát és Draxot). "Gyönyörű ez a hely! Júniusban kezdjük el forgatni a filmet. Groot és Rocket Raccoon teljes mértékben CGI lesz egy kis motion capture-rel megfűszerezve." Majd nevetve folytatja: "Nem tehetsz egy mo-cap ruhát egy fára illetve nem adhatsz egy mosómedvének, mert tuti nem venné fel, sőt, hamarabb rágcsálná szét. A mo-cap mellett egy kis rotomation-t is fogunk használi.(Ez olyasmi technológia, hogy az animátorok összekeverik az animációs filmet a valódival. Az eredetileg rögzített élőszereplős film képeit pedig kivetítik egy matt üveg panelre.) Illetve még elmondta, hogy Rakétásnak saját személyisége is lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.