Hirdetés

Vidám feliratok a Bosszúállók kínai kalózverzióján

|

A neten nem rég egy Tumblr felhasználó nézte a Bosszúállók kínai kópiáját és -enyhén szólva- látott jó pár furcsa, ám de vicces dolgot. Rövid bevezető után inkább beszéljenek a képek.

Hirdetés

Mindenki saját maga dönt arról, hogy ellátogat a moziba és kifizeti a jegy árát, vagy a kalózkodást választja, ahogyan azt egy Tumblr felhasználó is tette, amikor a Bosszúállók kínai kalóz kópiáját elindítva megannyi érdekességet vett észre a feliratban és szerencsére megosztotta azt Bosszúállók többi rajongójával. Az ominózus elírások teljesen új (ennél is magasabb) szintre emelik a film nyújtotta élményt...A képek spoileresek lehetnek, de aki nem szeretné megnézni ezeket a képeket, az várjon augusztus végéig, mert akkor jön ki kis országunkban a Bosszúállok dvd-n és blu ray-en, többek között 30 percnyi extrával. Remélem ez a kínai feliratos verzió nem lesz közöttük...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.