Hirdetés

Videotárban a Skyfall és a teljes Bond-sorozat

|

Márciustól a világ legismertebb brit titkosügynökének összes kalandja elérhető lesz a UPC VoD (Video on Demand) szolgáltatásában, a upc videotárban.

Hirdetés

A James Bond-sorozat március 6-án a legutolsó 007-es filmmel, az Oscar-díjjal is jutalmazott Skyfall-lal kezdődik, majd a hónap során a többi, az elmúlt 50 évben forgatott Bond mozi is felkerül a kínálatba, és bármikor megtekinthető lesz, akár HD minőségben is. Ezzel a tizenhárom független, illetve a hat nagy stúdió mellett, újabb hollywoodi óriás, az MGM is megjelent a szolgáltatónál, aminek köszönhetően immár több mint 850 játékfilm található meg az upc videotárban, köztük hollywoodi kasszasikerek, művészfilmek és magyar filmek is. Utóbbiak díjmenetesen.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.