Hirdetés

VIECC 2018 - idén is megrendezik a Bécsi Comic-Cont

|

Tavaly sem szenvedett hiányt sztárokból és programokból a Bécsi Comic-Con, azonban idén egy újabb szintre lépett a geekek egyik kedvenc európai eseménye.

Hirdetés

A tavalyit ugyan kihagytuk, viszont a 2016-os Bécsi Comic-Conon mi is ott voltunk és első kézből mondhatjuk, hogy hatalmas élmény volt, így muszáj felhívnunk rá a figyelmeteket, hogy már elindult az idei esemény visszaszámlálása, amelyet november 17-18. között tartanak.  A híres színészek, a képregényművészek és a cosplayesek pedig egy hihetetlenül izgalmas hétvégét ígérnek.

Hirdetés

A rajongók idén is több világsztárral találkozhatnak majd: ott lesz a Gyűrűk Ura filmek Denethorja, John Noble, a The Walking Dead sorozat Kormányzója, David Morrissey, a Hobbit-trilógia Radagastja és a Doctor Who egyik doktora, Sylvester McCoy, a Szellemirtók Winstonja, Ernie Hudson, az Agymenők Barry Kripkéje, John Ross Bowie, a Harry Potter franchise Dudley-ja, Harry Melling, a Zöld Íjász és a Csillagkapu - Atlantisz sztárja, David Nykl, a Trónok harca Lancel Lannistere, Eugene Simon, valamint az egyik Power Ranger, Steve Cardenas is. 

Rajtuk kívül jó néhány ismert nemzetközi képregényrajzolót is várnak a rendezvényre (például Neal Adams és Donny Cates), számos cosplayer gondoskodik majd a jó hangulatról (mint Tabitha Lyons és Ivy Doomkitty), továbbá idén először lesz külön cosplay verseny a gyermekek számára is. 

A VIECC 2018 tehát november 17-én és 18-án kerül megrendezésre, melynek ezúttal is a bécsi Messe Wien Kongresszusi Központ ad otthont. Az érdeklődők ezen a linken keresztül tudnak jegyet váltani a rendezvényre, mi pedig a terveink szerint ismét jövünk majd beszámolókkal és interjúkkal, hiszen a szervezők jóvoltából ezúttal kilátogathatunk az eseményre. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.