Hirdetés

Viggo Mortensen lehet a Bourne 5 főgonosza

|

Hirdetés

A harmadik Bourne epizód után Paul Greengrass rendező és Matt Damon is dobbantott a franchise éléről, hogy átmenetileg átadják a helyüket Jeremy Rennernek a Bourne hagyaték képében, viszont a Universal ismét megtalálta velük a közös hangot, így Greengrass Christopher Rouse támogatásával elkezdte írni a Bourne 5 forgatókönyvét és sikerült visszacsábítania Matt Damon-t is a címszereplő újbóli eljátszására. Persze ez nem jelenti azt, hogy a Renner-féle szálnak befellegzett volna, viszont a következő projekt biztosan a Bourne 5 lesz. De vajon kivel gyűlik meg ezúttal hősünknek a baja? A sztoriról egyelőre semmit sem volt hajlandó elárulni Greengrass, viszont most kaptunk egy kapaszkodót több forrástól is (többek között a Variety és a The Wrap is beszámolt róla), ugyanis a lap úgy tudja, hogy a Gyűrűk Ura Aragornját, Viggo Mortensent szeretnék leszerződtetni Bourne akutális ellenlábasának szerepére. További hírek szerint Julia Stiles ismét eljátszhatja majd Nicky Parsons ügynököt, valamint Alicia Vikander felbukkanására is jó eséllyel számíthatunk. A Bourne 5 (ahogyan a sajtó emlegeti) 2016. július 29-én kerülhet a mozikba, de a forgatásról egyelőre még csak annyit tudunk Frank Marshall producertől, hogy jelenleg a pre-produkciós fázisban van a projekt és keresik a helyszíneket, valamint folyik a casting.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.