Hirdetés

Vikingek - Itt a 4. évad előzetese!

|

Hirdetés

A Vikingek-rajongók sem maradnak trailer nélkül az idei Comic-Conon. Megjelent a negyedik évad hivatalos előzetese, sok vérrel, üvöltéssel, csatákkal és egy látszólag felépült Ragnarral. Innentől kicsit spoileres. Az előző évad végén a két testvérnek szétváltak útjaik. A súlyosan sérült Ragnar (Travis Fimmel) hajóra szállt (pontosabban hajóra tették), és visszament Kattegatba, Rollo (Clive Standen) pedig maradt a francia királyi udvarban. Ez már előrevetíti a várható rivalizálást a két fivér között, és nagyon úgy tűnik, hogy Floki (Gustaf Skarsgård) is felelni fog a tetteiért. És az előzetes végén, a "Háború sosem ér véget" mondat is megerősíti, hogy bizony ez sem lesz egy békésebb évad elődjeinél. A History sorozatának új előzetesét pénteken mutatták be San Diegóban, ahol megjelent a színészek közül Travis Fimmel, Clive Standen, Katheryn Winnick és Alexander Ludwig, rajtuk kívül még az alkotó, Michael Hirst, és Dirk Hoogstra, a csatorna alelnöke. A harmadik évadról itt találjátok kritikánkat: http://cinestar.hu/evadkritika-vikingek-3-evad/ Izgatottan várjuk 2016 telét. https://www.youtube.com/watch?v=NQ9qjcmNSkY  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.