Hirdetés

Világméretű dinókatasztrófával jön a Jurassic World 2

|

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt a Universal bejelentette, hogy folytatást tervez minden idők harmadik legnagyobb bevételt produkáló filmjéhez, a Jurassic World-höz. Most már néhány forgatókönyvmorzsát is tudunk. Colin Trevorrow – az első rész rendezője – a forgatókönyv erejéig újra összeáll a Kockázatos túrát is jegyző Derek Connollyval, hogy 2018. június 22-én ismerősökként köszönhessünk Cris Pratt és Bryce Dallas Howard karaktereinek. No meg a dinónak. Akik ezúttal nem egy szórakoztató park lakói lesznek, hanem odakinn a nagyvilágban segítenek (?) az emberi célok megvalósításában. Valószínűsíthetően megint előkerül a raptorok katonai hasznosításának témája, de néhány külföldi újságíró a Frédi és Béni után szabadon a brontoszauruszok építkezéseknél való felhasználását is előrevetítette. Trevorrow a Wired UK-nek azt nyilatkozta, hogy nem igazán járták körbe a témát, hogy mi történne, ha nemcsak az InGen fejlesztene dinoszauruszokat, hanem „mi volna ha az egész nyílt forráskódú lenne? Mintha az InGen felelne meg a Macnek, de a PC is megkaparintja a technológiát, akkor mi történne? Mi volna, hogyha egyszerre tizenöt különböző cég hozna létre dinoszauruszokat?” Úgy tűnik tehát, hogy a Jurassic World 2 egy kicsit Az elveszett világ analógiáját használja a folytatáshoz. A kérdés csak az, hogy vajon bevételeket tekintve is követni fogja-e rosszemlékű elődjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.