Hirdetés

Világrekorder lett erőmelésben a Trónok harca Hegye

|

Olyan elképesztő súlyokat mozgatott meg Hafthor Bjornsson, ami ezidáig képtelenségnek tűnt!

Hirdetés

A színészkedésbe is belekóstoló erőemelő, Hafthor Bjornsson a maga 2,05 méteres magasságával és elképesztő izomzatával egy valóságos kolosszus. 2018-ban egy versenyen már el is nyerte a világ legerősebb emberének címét, ám Bjornsson ezzel nem állt meg és most a napokban egy óriási mérföldkövön lépett túl. Az HBO sorozatában Ser Gregor Clegane, vagy más néven a Hegy képes volt pusztakézzel szétroppantani egy emberi koponyát és most a színész videóját látva végigborzongunk azon, hogy talán a valóságban is menne neki egy hasonló tett.

Szerencsére Hafthor Bjornsson inkább csak a súlyokat pakolja helyre, legutóbb pedig egy embertelen felhúzást hajtott végre velük, amikor átlépte az 500 kg-os határt, egész pontosan 501 kg-ot emelt fel és tartott meg 2 másodpercig. Ezzel a tettével maga mögé utasította az eddigi 500 kg-os rekordert, a brit Eddie Hall-t, aki még 2016-ban volt képes közel hasonló erőkifejtésre. Bjornsson elmondása szerint,

"Nagyon büszke és nagyon boldog vagyok. Nagyszerű érzés ez, semmi sem jobb annál, mint bebizonyítani, hogy mások tévedtek. Rengetegen mondták nekem, hogy sosem sikerülhet megemelnem az 501 kg-ot, de ugyanakkor sokan is támogattak. Egészségesnek érzem magam, jól vagyok. Nehezen találom a szavakat, de ez hatalmas dolog számomra!"

Ha kíváncsiak vagytok Hafthor Bjornsson világrekordjára, akkor az alábbi videóban megtaláljátok. A lényeg 15 percnél kezdődik, de előtte is rengeteg érdekesség látható a felkészülésről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.