Hirdetés

Vin Diesel Bloodshot-ja mindenképpen kap folytatást

|

Ha akarjuk, ha nem.

Hirdetés

Dave Wilson az azonos című, Valiant Entertainment égisze alatt létrejött képregény alapján készült akciófilmje ugyan a koronavírus kirobbanásának köszönhetően nem teljesített túl fényesen a mozivásznakon, mégis úgy néz ki, hogy megkapja a maga folytatását. Vin Dieselnek pedig - értelemszerűen - bérelt helye van a projektben. 

Hirdetés

A Bloodshot ugyan nem kapott túl jó kritikákat és a nagyvásznon sem hozta vissza azokat a számokat, amelyeket reméltek tőle, a mozis forgalmazással majdnem egy időben elindított streaming-premier azonban mégis bizakodásra adott okot az alkotók számára. A DMG Entertainment vezetője, Dan Mintz úgy gondolja, a számok azt mutatják, hogy igenis van értelme folytatni a megkezdett vonalat (dacára annak, hogy amúgy szakmailag is ekézték rendesen a filmet) és ha még egyelőre nem is tervezik a nyakunkba zúdítani az egész Bloodshot-moziverzumot, azért semmiképpen nem akarják elengedni a tarkopasz félember kezét. 

Hogy Vin Diesel és a többiek vissza fognak-e térni? Igen, hiszen nagyon jól teljesített az első és jók voltak a visszajelzések - annyi, hogy ezek a reakciók egy nem-átlátszó környezetben történtek ahelyett, hogy egy átlátszó, mozis közegben jelentkeztek volna. 

 - nyilatkozta Mintz a CBR nevű oldalnak. És valóban, a 45 milliós költségvetéssel készült film a kasszáknál ugyan csak 33 milliót hozott, de a számok, a nézők ennél nyilván jóval többet mutathatnak, ha a nagyobb képet nézzük. 

Hogy mikor lesz a premier és hogy ki rendezi, illetve miről fog szólni a film - nos, arról még nem szól a fáma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.