Hirdetés

Vin Diesel fia is benne lesz a Halálos iramban 9-ben

|

Ugyebár: családban marad.

Hirdetés

Mostanra már rég láthattuk volna a Halálos iramban kilencedik etapját és már rég arról írhatnánk hosszú esszéket, hogy milyen arcvonásait örökölte az édesapjának Vin Diesel fia, Vincent Sinclair. Így viszont még várhatunk az egésszel és még egy újabb okot kaptunk arra, hogy türelmetlenül várjunk a film premierjéig. 

Hirdetés

A film történetében ismét nagy hangsúlyt fog kapni a család fogalma, így nem meglepő, hogy kapunk egy kis visszaemlékezést. Lévén, hogy az új epizódban már Dominic testvérét is megismerhetjük, akit majd John Cena kelt életre, remélhetőleg számolhatunk azzal, hogy őt is megjelenítik majd 9-10 évesen. Ha Isten kegyes hozzánk, akkor kapunk egy jelenetet, amelyben egy homokozóban néznek egymásra tíz percen keresztül szúrós tekintettel és dagadó izmokkal (még mókásabb lenne, ha Sinclair-t maga Diesel szinkronizálná). De viccet félretéve, a most tízéves Sinclair a hírek szerint még valamikor 2019-ben forgatta le a jelenetét (vagy jeleneteit?), úgyhogy nem utóforgatásról van szó, egyszerűen csak most tették közhírré ezt a tényt. 

Diesel autós filmjének rendezésére ismételten Justin Lin ült a rendezői székbe (az előző két etapot James Wan, illetve Carl Franklin rendezték), így okkal reménykedhetünk abban, hogy az eredmény a maga elemi röhejességével együtt tökös lesz és izgalmas. A történet szerint a múltból egy fenyegető árny fog megjelenni Jakob (Cena) személyében, aki Dominic testvére és aki összejátszik az előző film gonosztevőjével, Cipherrel (Theron). A 200 milliós költségvetéssel rendelkező filmben újra láthatjuk majd Michelle Rodriguez-t, Ludacrist, Sung Kangot, Jordana Brewster-t, valamint Tyrese Gibson-t és a csodálatos Helen Mirren-t is. A tervek szerint idén, 2021-ben, június 25-én fog mozikba kerülni. Reméljük, sikerül a manőver. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.