Hirdetés

Vin Diesel magabiztos a Bloodshot jövőjét illetően

|

Bizonyos abban, hogy egy egész univerzum lesz kialakulóban.

Hirdetés

Még be sem mutatták a Vin Diesel nevével fémjelzett Bloodshot című filmet, a nagysikerű színész máris azon lamentál, hogy milyen lehetőségeket rejt magában az alapul szolgáló képregény és annak világa. A Halálos iramban-filmek sztárja bizonyos abban, hogy előbb-utóbb a nagyvásznon kibontakozik az egész Valiant-univerzum.

Hirdetés

A Bloodshot nevű képregénykarakterrel az olvasók először 1992-ben találkozhattak először az Eternal Warrior című sorozatban, maga a figura pedig a Valiant Comics kollekcióját bővíti. A Kevin VanHook, Don Perlin és Bob Layton által kreált, mesterségesen felturbózott szuperhős most kerül először a mozivászonra David Wilson tolmácsolásában, Vin Diesel főszereplésével. A színész rendkívül lelkes a projekt egészét illetően és a sajtókörútja során máris azzal kecsegteti az újságírókat és a rajongókat, hogy van még több karakter is ott, ahonnan ez jött. 

Úgy gondolom, látni fogod mindegyiket. Azt hiszem, ha rajongója vagy a Vailant-képregényeknek, akkor nagyon fogsz örülni annak, hogy a film bemutatását követően nyilvánosságra hozzák azokat a címeket, amelyek majd a Valiant-filmes univerzum részesei lesznek. Nagyon izgalmas lesz.

- így Diesel. Az már más kérdés, hogy az nem feltétlenül szokott jól elsülni, ha már jó előre filmes univerzumban gondolkodik egy stúdió, elég csak megnézni a DC-filmeket, valamint a csúfos kudarcot vallott Universal-féle szörnyfilmeket. Persze nincs kizárva az sem, hogy Diesel és társai nagyon jól tudják, hogy valami különlegeset tettek le az asztalra és száz százalékig biztosak abban, hogy ez a valami bombaként fog robbanni a közönség és a rajongók köreiben. Akárhogy is, a dörmögő hangú aktor megtisztelve érzi magát, hogy részese lehet ennek az egésznek, így a minimum, hogy mi is optimistán állunk a dologhoz. Ha pedig mégsem jön össze neki, úgyis ott van a Halálos iramban-sorozat, amely még bőven tartogat megannyi lehetőséget. (vagy nem)

A Bloodshot holnaptól, azaz március 12-től látható a hazai mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.