Hirdetés

Vin Diesel még mindig elkötelezett a Riddick 4 iránt

|

A címszereplő színész szerint a közeljövőben Ausztráliában veheti kezdetét a forgatás.

Hirdetés

2021-ben nehéz belegondolni, de alig 20 éve Vin Diesel még éppenséggel azzal volt elfoglalva, hogy nevet csináljon magának Hollywoodban. Ennek a megalapozásnak volt az egyik fontos mérföldköve a Pitch Black - 22 évente sötétség, amiben a színész egy mára igencsak közkedvelt figuratípust, egy antihőst alakított, ami akkortájt viszont kuriózumnak számított.

Jött is utána a folytatás, ami hatalmas bukta lett bevételi és kritikai szempontból is, majd hosszú évekkel később az ismét földhözragadt harmadik felvonás, aminek a vége nyitva hagyta a lehetőségek tárházát további Riddick kalandokra.

Hirdetés

Vin Diesel, aki mostanság a Halálos iramban széria legújabb fejezetének promózásában játssza a nagykövetet, nem volt rest életjelet adni a Riddick franchise folytatásáról.

"David Twohy rendező egy nagyszerű szkripttel állt elő. Innentől már csak a megfelelő időponttól függ, amikor végre elkezdhetjük a forgatást. Úgy tudom, hogy Ausztráliában fogjuk forgatni a széria negyedik részét, amit hihetetlenül jólesik kimondani! Nagy sikere volt annak idején az Escape From Butcher Baynek (egy Riddickes videojáték 2004-ből). Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta. Meggyőződésem, hogy előnyt tudunk faragni a régi játék adta lehetőségekből, és elkészíthetjük a franchise új fejezetét. Annyi bizonyos, hogy a szkriptet David már megírta, úgyhogy innentől nyugodtan kijelenthetjük, hogy egyre közelebb kerülünk a negyedik Riddick film forgatásához."

A projekt egyelőre a Riddick 4: Furya névre hallgat, és a direktori székbe az a David Twohy ülhet majd vissza, aki az előző három kalandot is több-kevesebb sikerre vitte. Az eddigi tapasztalatok alapján lehet ezúttal is a minimalizmusos megvalósítás mellett kellene elkötelezniük magukat, hiszen az az első és a harmadik résznél bevált.

Ti még kíváncsiak lennétek Riddickre egy újabb űrkaland során vagy szerintetek már kifulladt ez a franchise?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.