Hirdetés

Vin Diesel megosztotta az első kedvcsinálót a Halálos iramban 9-hez

|

Dominic Toretto és a család tovább száguld.

Hirdetés

Meglehetősen nagy az egyetértés azzal kapcsolatban, hogy a Hobbs & Shaw egy kellemes és önfeledt szórakozást nyújtó akciófilm lett a Halálos iramban-franchise világában, amiben jó volt kicsit elszakadni Vin Dieseltől és a fáradhatatlanul hangoztatott családjától. Azonban, ahogy arra számítani lehetett, a mellékszálat követően hamarosan visszatérünk a fősodorhoz, amelyhez a minap plakát és egy rövid kedvcsináló is érkezett. 

Hirdetés

A Diesel által közzétett ízelítő száguldó autók helyett Dominic Toretto és a Michelle Rodriguez alakította Letty első szempillantásra idilli családi életére koncentrál, akik minden erejükkel azon vannak, hogy biztonságban tudhassák közös gyermeküket. Ám mivel ez a Halálos iramban, a békés autóbütykölésnek csak ideig-óráig van helye - erre utal a videós ízelítő lezárása, amikor Rodriguez karaktere Briannek adja a kereszt medálos nyakláncot, mondván, hogy majd ez megvédi attól, ami jön.

Hogy egész pontosan mi az a veszély, ami közeleg, arra egyelőre nem kaptunk választ, de talán kiderül majd a Halálos iramban 9. pénteken érkező teljes előzeteséből, amit már garantáltan jellemezni fog a szériára jellemző tempó és a száguldó autók. A folytatásfilmben benne lesz továbbá Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Chris Bridges, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Charlize Theron, Cardi B és John Cena.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.