Hirdetés

Vin Diesel problémázik a Halálos iramban 7 forgatásán

|

Paul Walker tragikus halála után a stúdió úgy döntött, hogy nem hagyja veszni a színész utolsó filmjét, hanem a testvérei bevonásával befejezik a mozit. Ez azonban drága és időigényes procedúra.

Hirdetés

A meghosszabodott forgatást a legújabb hírek szerint Vin Diesel is nehezíti, aki egy stábtag szerint "Egy egész napot töltött a lakókocsijában. Másnap órákig vártak rá. Május 28-án pedig egy 2,5 órás találkozót szervezett a stúdió vezetőivel, csakhogy elmondja nekik, Mi a francot csinálok én itt?" James Wan rendezőnek néhány napra még beugró embereket is kellett használnia Diesel helyett. Az nem világos, hogy miért viselkedik így a színész, de valószínűleg a lassan haladó forgatás keltette fusztráció okozhatta a morál csökkenését. Eközben a stúdió mindent tagad. "A munkálatok előre nem látott nehézségeken mennek keresztül. A stáb és a színészek, Vinnel az élen, remekül kezelik a szituációt."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.