Hirdetés

Vin Diesel szerint a Halálos iramban 7 új irányt vesz

|

Mikor Justin Lin rendezte a Halálos iramban 6. részét, eredetileg úgy tervezte, hogy egyúttal leforgatja a hetediket is. Nem így történt, de talán most már tudjuk, hogy miért nem.

Hirdetés

Vin Diesel így beszélt a következő filmekről: a Halálos iramban 6 lezárja a sztorit, amit a 4. és 5. rész elkezdett. A Halálos iramban 7 egy teljesen új irányba tereli a történetet. "A 7. rész a következő trilógia kezdete. A következő 3 rész irányvonala már tiszta." A Halálos iramban a Universal Pictures meghatározó franchiseává vált, és úgy döntöttek, hogy minden nyáron kiadnak egy új epizódot. Épp emiatt a sietség miatt lépett ki Justin Lin a rendezői székből, de helyét gyorsan pótolták James Wannal (Fűrész). A Halálos iramban 6. része jövőhét csütörtökön debüdál kishazánkban, addig is olvasd el róla kritikánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.