Hirdetés

Vince Vaughn csatlakozott Mel Gibson háborús drámájához

|

Hirdetés

Úgy tűnik, Vince Vaughnnak is bejött a stílusváltás, és Matthew McConaughey nyomdokaiba lépve a True Detective második évadja után ismét egy drámához írt alá. A vígjátékairól ismert színész Mel Gibson második világháborús filmjéhez csatlakozott, mely a Hacksaw Ridge néven fog futni. Mint a legtöbb második világháborús film, úgy ez is igaz történeten fog alapulni. A néhai Pókember, Andrew Garfield alakítja a főszereplőt, Desmond T. Dosst, aki arról híresült el, hogy közlegény létére megtagadta az ellenség megölését, sőt még fegyvert sem viselt magával. A Csendes-óceáni hadszíntéren felcserként szolgált, és nézetei miatt természetesen mindenkinek megvolt róla a nem túl pozitív véleménye. Az okinavai csatában azonban hőssé nőtte ki magát, miután 75 embert mentett meg, miközben segített evakuálni a sérülteket. Vince Vaughn egy bizonyos Howell őrmester szerepét kapta meg, aki Doss közlegény hitvallása miatt szorult helyzetben találta magát – elvégre neki lett volna feladata felkészíteni mindenkit a háborúra, annak gyilkos együttjárójával együtt. A filmben még Sam Worthington is szerepelni fog. Ez lesz egyébként Mel Gibson első rendezése a 2006-os Apocalypto óta, úgyhogy mindenki kíváncsian várja, hogy az elmúlt 10 évben mennyire változott meg az utóbbi időben csak parodikus karaktereket (Machete, Feláldozhatók 3) megformáló színész-rendező stílusa. A forgatókönyvet Randall Wallace (A rettenthetetlen) és Robert Schenkkan (The Pacific) írják közösen, a forgatás helyszíne pedig Ausztrália lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.