Hirdetés

Vinnie Jones videóval tudatta, hogy benne lesz a Kingsman 2-ben

|

Bitang erős stábbal kezdődött meg nemrégiben a Kingsman: The Golden Circle forgatása. Most egy brit csirkefogóval is bővült a csapat, Vinnie Jones személyében.

Hirdetés

Bizonyára a többség számára nem ismeretlenek Guy Ritchie rendezői munkásságának korai darabjai. A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, és a Blöff repítették be Ritchie-t a rivaldafénybe, viszont nem csak őt, hanem a színészgárda egyes tagjait is, mint például Jason Statham-et, akinek az első filmje A Ravasz, az Agy...  - a többit úgyis tudjátok - volt. A kifejezetten hosszú cím ellenére Statham karrierje mellett az egykori futballjátékos - nagy öröm, hogy végül a színészet mellett döntött - Vinnie Jones-ét is megalapozta. A könyörtelen gengszterként nyújtott, hihetetlenül szórakoztató alakításai, mind Chris és Golyófogú Tony szerepében egy jó évtizedre beskatulyázták, mindenféle B filmekben vagy sorozatokban, mint például A zöld íjászban is főként öltönyös gengszterként volt látható. Ettől a beskatulyázástól most jó néhány év után  Matthew Vaughn-nal újraegyesülve végleg megszabadulhat.

Hirdetés

Vinnie Jones a Twitteren közzétett videókkal és képekkel jelentette be, hogy szerepelni fog a Kingsman: The Golden Circle-ben, méghozzá mindezt a forgatásról. A Sun és a Mirror aktuális példányát szorongatva igazolta a rajongók számára, hogy a Twitterre feltöltött képek és videók valóban tőle származnak és ténylegesen a Kingsman forgatásán van.

A videók után nem tudott megállni, aminek mi is örülhetünk, ugyanis még több képet töltött fel a forgatásról. Az egyik kép Julian Moore, a másik pedig a rendező Matthew Vaughn társaságában született.

Végezetül pedig a filmben látható öltözékét is láthattuk, ami alapján kétség kívül egy hazafias karakter szerepében tűnik majd fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.