Hirdetés

Vinyl: A cím és teaser után pörgős előzetes is érkezett

|

Hirdetés

Az HBO nyilvánosságra hozta az első kedvcsinálóját az eddig cím nélküli Rock n’ Roll sorozatának. Még ha sok mindent nem is árul el, annyi biztosan kiderül belőle, hogy a Martin Scorsese, Mick Jagger, Terence Winter trió gondozásában készült projekt a Vinyl nevet kapta. A producerkedés mellett az első epizódot Scorsese és Winter fogja rendezni. A teaser mellett a történet rövid felvázolását is megkaptuk:

A sorozat egy lemezkiadó szemszögéből mutatja be a 70-es évek szexszel és drogokkal fűtött zeneiparát. A kiadó megpróbálja újraéleszteni haldokló stúdióját, egy új hang megtalálásával.
Bobby Cannavale (Gengszter korzó, A Hangya) fogja alakítani Richie Finestra, a lemezkiadó szerepét, mellette feltűnik Olivia Wilde, Devon egykori színésznő/modell felesége, Ray Romano, mint Zak Yankovich, a stúdió reklámfőnöke, és Juno Temple az ambiciózus asszisztens szerepét ölti magára az A&R részlegről, az ő részlege gyakorlatilag az új demók közül válogatja ki a tehetséges zenészeket. A Vinyl kétség kívül ígéretes sorozatnak tűnik, sajnos csak 2016-ban kerül majd a képernyőkre. Addig is, amíg igazi előzetest nem kapunk, a rövid teasert itt megnézhetitek: https://www.youtube.com/watch?v=3DVPQCFAsmo Frissítés: Az első előzetes mellett két új képet is nyilvánosságra hoztak, amelyeken Bobby Cannavale-t és Olivia Wilde-ot láthatjuk korhű ruházatban. A pörgős klip rengeteg agresszió és drog közepette mutatja meg, milyen hangulatot várhatunk. Ezek alapján úgy tűnik, Scorsese ismét nagyot robbant: https://www.youtube.com/watch?v=n2irZnQMovI [gallery columns="2" ids="59850,59851"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.