Hirdetés

Nagyot ment a Vissza a jövőbe 4 híre a neten...

|

Csak nagy kár, hogy nem igaz.

Hirdetés

Magasságos egek! Miről maradtunk le?! - kérdezhetik sokan Doki hanglejtését utánozva. Nem, nem készül el a Vissza a jövőbe 4, ki kell ábrándítanunk mindenkit, csupán az internet népe megint felült egy csúnya pletykának és ezt nem volt rest bőszen osztani.

Hirdetés

A június 9-én a születésnapját ünneplő Michael J. Fox "bejelentette", hogy forgatják a Vissza a jövőbe 4-ik részét és hamarosan a bemutató dátumát is napvilágra hozzák. A poszt több, mint 400 ezer reakciót és közel 200 ezer megosztást hozott magával. A dolog szépséghibája csupán az, hogy kamu az egész.

Maga a bejelentés egy kamu oldalon történt, aminek így is van 117 ezres követőtábora, viszont a hitelesség kedvéért egy közös fényképpel a széria másik két szereplőjével, Christopher Lloyddal és Lea Thompsonnal. Csakhogy a kép még 2015-ben készült és az is Thompson Instagram oldaláról származik. Mindemellett a Parkinson kórral hosszú évtizedek óta küzdő Fox sohasem beszélt arról, hogy tervezné egy negyedik rész elkészültét, noha Lloyd a mai napig akármikor kapható lenne rá, hiszen reklámokban, filmekben (Hogyan rohanj a veszTEDbe?)rendre megszemélyesíti újra a figurát pár éve pedig a filmek rendezője, Robert Zemeckis jelentette ki határozottan, hogy amíg ő él, addig se folytatásra, se pedig rebootra ne számítson senki. Ezek után nem csoda, hogy a posztot azóta törölték.

Mindemellett a Vissza a jövőbe a filmtörténelem egyik legtökéletesebb trilógiája és eléggé bajos is lenne folytatni - még ha az időutazás számtalan lehetőséget is rejt magában - hiszen a szereplők megöregedtek, ott van Fox betegsége és a magyar szinkron terén sem lenne már ugyanaz, hiszen Rudolf Péter már visszavonult a szinkronizálástól (habár egy ilyen alkalom erejéig talán még ő is visszatérne a mikrofon mögé), a Dokit megszólaltató Rajhona Ádám pedig már sajnos nincs köztünk. Ti azért megnéznétek egy folytatást a régi szereplőkkel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.