Hirdetés

Hangulatos a Vissza a jövőbe 4 rajongói trailere

|

A Vissza a jövőbe láz még ennyi év után sem hagyott alább.

Hirdetés

A rengeteg folytatást és remaket látva sokan imádkoznak azért, hogy a Vissza a jövőbe franchiseot ne gyalázzák meg hozzá nem értő kezek magas bevételek reményében. Szerencsére a film készítői korábban megnyugtatták a rajongókat azzal, hogy amíg rajtuk múlik, addig biztosan nem engedik senkinek, hogy megpiszkálják a Vissza a jövőbe hagyatékát, de ettől függetlenül egy minőségi és jól kigondolt folytatásra azért biztosan sokan vévők lennének.

Hirdetés

Most egy rajongó készített előzetest a potenciális negyedik filmhez, amihez a nyersanyagokat olyan különböző reklámokból és talkshowkból ollózta össze, amelyekben Michael J. Fox és Christopher Lloyd felbukkantak ikonikus szerepeikben az elmúlt évek során.

A videóra gyorsan rákapott az internet népe és lassan már a 3 milliós megtekintettséget is átlépi a YouTubeon. Persze nem ez az egyetlen ilyen jellegű rajongói trailer, ami valaha felkerült a netre, de ez fogalmazza meg legjobban, hogy mit szeretnénk látni abban a Vissza a jövőbe 4-ben, ami valószínűleg sosem fog elkészüni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.