Hirdetés

Vissza a jövőbe dokumentumfilm érkezik ősszel

|

Hirdetés

Miután sikeresen kampányoltak rá, a Gravitas Ventures végre elkészítette a Vissza a jövőbe trilógiáról szóló dokumentumfilmjét, a Back in Time-ot.  Természetesen ezt is a jövőbe érkezés napján, azaz október 21-én tervezik bemutatni,  mint az új Blu-ray és DVD kiadást is. A rendező, Jason Aron és a producer, Lee Leshen így fogalmaztak a dokumentumfilmről:

A film nagy rajongóiként és filmkészítőkként nagyon fontosnak éreztük, hogy ezt a dokumentumfilmet mindenki lássa, aki csak teheti. (Mi) tudtuk, hogy a Gravitas csapata percek alatt rábólint majd és megvalósítják ezt az álmunkat.
Ezúttal nem csak a DeLoreanról kapunk képet, hanem számos új felvétel és interjú segítségével megpróbálnak majd mélyebbre hatolni a Vissza a jövőbe mitológiájában, hogy így elégítsék ki a trilógia több millió fanját, akiknek ezen a szent napon biztosan magasra ugranak majd az elvárásaik a kiadásokkal kapcsolatban. Az interjúkban beszél majd többek között a film rendezője, Robert Zemeckis, a forgatókönyvíró, Bob Gale, és néhány színész is: Christopher Lloyd, Michael J. Fox, Lea Thompson, James Tolkan és még sokan mások. Ezen kívül a nem sokkal korábban tartott londoni 30. évfordulóból is láthatunk majd részleteket. Egyre nagyobb bulinak néz ki október 21-e. Mi már nagyon várjuk, és Martyt is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.