Hirdetés

Vissza a jövőbe - Smink vs. Valóság

|

Az eredeti Vissza a jövőbe filmben Robert Zemeckisnek 30 évvel meg kellett öregítenie a színészeit, hogy hiteles legyen az időutazás.

Hirdetés

Most, hogy a film már majdnem 30 éve került bemutatásra egy lelkes rajongó (HeyDanger) úgy döntött, hogy összeveti az anno sminkkel összehozott öregítést és a ma már tényleg 30 évvel idősebb színészek arcait. Ha tovább kattintasz megnézheted, hogy hogyan fest ma Lea Thompson, Thomas Wilson és Crispin Glover. Illetve itt egy bónusz is, hiszen a második részben Marty is belebotlik 47 éves énjében, úgyhogy itt az összehasonlítása a ma 49 éves Michael J. Foxnak és egykori kisminkelt képének.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.