Hirdetés

Visszatér a ’90-es évek kultikus sci-fi paródiája, a Galaxy Quest

|

A magyarul Galaktitkos Küldetés alcímmel megjelenő film történetét Simon Pegg közreműködésével adaptálják a tévéképernyőre az Amazonnál.

Hirdetés

1999 decemberében szinte a semmiből hódította meg a mezei nézők és kritikusok kegyeit a Galaxy Quest - Galaktitkos Küldetés, mely gyönyörűen figurázta ki a Star Trek franchise-t, és úgy magát a sci-fi műfaját egyaránt. Egy potenciális folytatás szinte az első rész megjelenésének sikere óta benne volt a pakliban, míg Alan Rickman 2016-ban tragikus hirtelenséggel el nem távozott az élők sorából. Tim Allen, aki Alan Rickman mellett a másik sztárja volt az 1999-es eredeti filmnek, szintén megerősítette, hogy a folytatás csúszására nagy kihatással volt Rickman halála, mivel a második rész kettőjük karakterére fókuszált volna leginkább.

Hirdetés

Most pedig úgy tűnik, hogy az a hőn áhított második felvonás már sosem készül el az eredeti formájában, hiszen Georgia Pritchett forgatókönyvíró a napokban elkotyogta, hogy egy televíziós adaptáción dolgozik az Amazon számára. Pritchett arra is kitért, hogy a projektben nagy szerepet tölt be Simon Pegg, de hogy csak produceri vagy színészi feladatokat is el fog-e látni, az egyelőre hétpecsétes titok. Ahogy a többi részlete is a projektnek - így azt sem lehet tudni, hogy ez egy reboot vagy egy valódi folytatás lesz-e, vagy hogy kik fogják erősíteni a színészi stábot.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy aki hiányolta a sci-fi paródiákat a közelmúltból, az hamarosan megkaphatja a jussát, hiszen a Galaxy Questben még több mint 20 év távlatából is rengeteg potenciál rendelkezik. Ti milyen színészeket látnátok szívesen a sorozatban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.