Hirdetés

Visszatér a Roseanne és John Goodman újra tévésorozatban játszik

|

Immáron hivatalos. Az ABC nevű amerikai tévéadó feltámasztja egykori sikersorozatát.

Hirdetés

A Roseanne 1988 és 1997 között kilenc évadot élt meg és anno az egyik legnépszerűbb vígjátéksorozatnak számított. Külön érdekesség, hogy ha a címszereplőt alakító Roseanne Barr nem mond nemet az Egy rém rendes családra és Peggy Bundy figurájára, akkor ma talán nem is létezne ez a sorozat. És nem tudna mi visszatérni.

Hirdetés

A Roseanne-t 20 éve fejezték be, és jövőre újra képernyőn lesz. Az alap csapatból szinte mindenki visszatér, kivéve talán az éppen a konkurenciánál, az Agymenőkben szereplő Johnny Galecki, akinek bizony a Roseanne volt az első igazán nagy tévés munkája.

Az alap csapatból tehát visszatér a címszereplőt alakító Roseanne Barr, John Goodman, Sara Gilbert, Laurie Metcalf, Michael Fishman és Lecy Goranson is, míg Sarah Chalke egy teljesen más figura bőrébe bújva lesz majd látható. A Roseanne 2018 első felében, a midseasonben tér majd vissza az ABC műsorára. Várjuk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.