Hirdetés

Visszatér a Szívek szállodája!

|

Hirdetés

Most már nemcsak filmekből, de sorozatokból is szeretnek biztosre menni a csatornák, ezért tért vissza a klasszikus X-Akták, a Hősök és a 24, több-kevesebb sikerrel, de jön újra a Szökés, ráadásul mindkét tesóval. Most pedig majdnem tíz év után a Szívek szállodája (Gilmore Girls) is visszatér, ugyan nem az eredeti csatornára, hanem a Netflixre, de minden fontos szereplő újra jelen lesz, vagyis:  Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Scott Patterson (Luke), Kelly Bishop (Emily), Sean Gunn (Kirk) és Keiko Agena (Lane). Arról még nincs pontos információ, hogy hány évadra, illetve mennyi részt terveznek évenként, de az eredeti készítő Amy Sherman-Palladino szintén visszajön íróként és rendezőként is, a későbbiekben pedig a férfje, Daniel Palladino, lesz a segítségére. A legjobb tippek szerint évadonként négy részre lehet majd számítani, amik három havonta jelennének meg (vagyis évszakonként egy) és hosszabbak is lennének. A további szereplőkkel egyelőre még tárgyalnak, de Melissa McCarthy nagy eséllyel nem fog újra Sookie bőrébe bújni, maximum egy rövid jelenet erejéig számíthatunk rá. A srácok közül (Rory nagy szerelmei) mindenkit szeretnének visszacsábítani, ami nem tűnik lehetetlennek, hisz szinte mindenki sorozatozik, Jared Padalecki (Dean) az Odaát 11. évadában még mindig világot ment, Matt Czuchry (Logan) épp a The Good Wife-ban főszereplő és Milo Ventimiglia (Jess) jelenleg épp filmezik, mióta a The Whispers véget ért. https://twitter.com/thelaurengraham/status/693193513287049216?ref_src=twsrc%5Etfw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.