Hirdetés

Visszatér Az Öngyilkos Osztag antihőse a Peacemaker első kedvcsinálójában!

|

John Cena karaktere továbbra is mindent megtenne a békéért, persze a maga módján.

Hirdetés

2022 elején, egész pontosan január 13-án érkezik James Gunn The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag filmjében megismert karakter, Békeharcos (John Cena) spin-off sorozata, amelyhez a nemrég debütált rövid részlet után az első hivatalos előzetes is megérkezett a DC FanDome keretében.

Az HBO Max saját gyártású tartalmában jobban megismerhetjük Christopher Smith aka Békeharcos karakterét ebben a 8 részes, az ígéretek szerint akcióban és humorban egyaránt gazdag sorozatban, amelyet James Gunn írt és több epizódot rendezett is.

Hirdetés

A címszereplőt megformáló Cena mellett a sorozatban feltűnik még Danielle Brooks (Orange Is the New Black, The Color Purple) Robert Patrick (Terminátor 2: Ítélet napja; Perry Mason) Jennifer Holland (Brightburn - A lángoló fiú, American Horror Story), Chris Conrad (Perpetual Grace, LTD. Patriot) és Steve Agee. Gunn és Az Öngyilkos Osztag producere, Peter Safran a sorozat executive producere, Cena pedig társ-producere.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.