Hirdetés

Visszatér Bran a Trónok harca 6. évadában

|

Hirdetés

Már az 5. szezon megjelenése előtt is köztudott volt, hogy Isaac Hempstead-Wright mind a 10 részből teljesen ki lesz hagyva. D.B.Weiss és David Benioff készítők így próbálták meg akadálymentesíteni az adott évadot, éppen ezért nem élvezhettük Brant és hűséges egyszavas társát, Hodort sem. De nem olyan régen megerősítette a fiatal színész, hogy vissza fog térni Branként a Falon túl játszódó szálban. És mivel a széria elérte a kiadott könyvek határát, még nem tudni, hogy hogyan is folytatódik története.

"Nem mondhatok sokat, de azt igen, hogy a következő évadban visszatérek, és Bran szála egész jónak  ígérkezik. Lesznek érdekes víziói."
Állítása szerint már az első epizódok forgatásában is részt fog venni most júliusban. És arra a kérdésre, miszerint Jon Snowra számíthatunk-e a 6. szezonban, még nem tudott válaszolni. A könyvekben Bran sztorija hosszabb sok más karakterénél, ennek ellenére szerinte logikus volt, hogy az előző évadból kihagyták. Mikor elváltunk tőle a 4.-ben, a fiatal Stark épp elérte a Faltól északra lévő weirwoodi fákat. David Benioff szerint próbálják elkerülni a nagy időugrásokat, hogy nagyjából minden szálat együtt tartsanak, még akkor is, ha néhányat át kell írni az adaptálásnál, így Brannél sem ugrik majd előre a sztori (igaz ezt nehéz lesz elhitetni a szemmel láthatóan folyamatosan férfiasodó Hempstead-Wright esetében). A 6. évad utolérte az eddig kiadott könyveket, így az olvasó-, és a nézőtábornak is most először teljesen új élményekben lesz része. De sajnos a következő premier a szokásokhoz híven csak tavasszal lesz, így bővebb információkra még hónapokat kell várni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.