Hirdetés

Visszatérhet az Egy rém rendes család

|

Animációs sorozatként. Mit is mondhatnánk a kezdeményezésre? Hajrá, Bundy!

Hirdetés

Bár az Egy rém rendes család részben a szárnyait bontogató Fox technikai problémái miatt eleinte nem tartozott a kiemelkedő nézettségű sitcomok közé, hatása felbecsülhetetlen. Michael G. Moye és Ron Leavitt 1987 és 1999 között futó, 259 részes remeke ugyanis kezdetben nem volt több egy tapasztaltabb, valamint egy friss házaspár életére koncentráló, átlagos vígjátéknál. Ám a fókusz idővel megváltozott, és az amerikai alsó-középosztály furcsaságait sötét, keserű és cinikus humorral bemutató alkotás apránként túlnőtt önmagán. 

Hirdetés

Népszerűségét jól mutatja, hogy ma is kirobbanthatatlan a tévécsatornák kínálatából, és kismillió helyi adaptáció készült belőle. Igaz, a magyar változatot jobb elfelejteni. Nem csoda hát, hogy a rajongók évek óta követelik az anno konkrét lezárás nélkül egyszerűen abbahagyott kedvenc folytatását. 2014-ben úgy tűnt, hogy egy Bud Bundy hányattatásai fókuszáló spin-off darabbal bővül majd a kínálat, de ebből az eredeti gárda elfoglaltsága miatt nem lett semmi. Holott mindannyian kinyilvánították, hogy örömmel térnének vissza karrierük meghatározó állomásához.

A gordiuszi csomót a jelek szerint a Family Guy író-producere, Alex Carter próbálja átvágni azzal, hogy a szinkronmunka miatt könnyen kivitelezhető animációs szériaként hozná vissza a Bundy családot. Erre Ed O'Neill, Katey Sagal, David Faustino és Christina Applegate, vagyis a teljes Bundy-família rábólintott. Vagyis a négy főszereplő már aláírt szerződéssel rendelkezik. Jó kérdés viszont, hogy a republikánus, feminista bankárt, Marcy D'Arcy-t megformáló Amanda Bearse és a CIA-ügynökből lett mihaszna dzsigolót, Jefferson D'Arcy-t alakító Ted McGinley visszatér-e. Nem is beszélve olyan hangsúlyos mellékalakokról, mint Marcy első férje, Steve Rhoades (David Garrison) vagy a NO MA'AM klub sörvedelő semmirekellői.

Ti mit szóltok az Egy rém rendes család feltámasztásához? Örültök neki, vagy inkább ne nyúljanak hozzá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.