Hirdetés

Visszatérnek a Paramount-filmek a polcainkra

|

Pénztárcákat elő, hiszen többek között olyan filmek válnak elérhetővé DVD-re és Blu-rayre, mint a Páncélba zárt szellem, a Star Trek: Mindenen túl és a Mission: Impossible - Titkos nemzet.

Hirdetés

Minden drága filmgyűjtő fellélegezhet, ugyanis májustól ismét megjelenésre kerülnek nálunk korongon a Paramount égisze alatt készült filmek!

Hirdetés

Az elmúlt időszakban hiányt szenvedett a hazai DVD-, valamint Blu-ray-forgalmazás, ugyanis honi forgalmazó híján a híres stúdió filmjeit itthon nem vásárolhattuk meg korongon. Nos, mindenkit örömmel értesít a Bontonfilm, hogy a megállapodás ezennel megtörtént, így májustól Paramount-filmek tömkelege fog elérkezni hozzánk - legyen szó akár DVD-ről, akár Blu-ray-ről. A forgalmazó olyan címekkel indít, mint a tavalyi, Scarlett Johansson főszereplésével készült Páncélba zárt szellem (kétlemezes, 3D-s formában is kiadásra kerül), de Brad Pitt rajongói is örvendezhetnek, ugyanis a Szövetségeseket is feltehetjük végre a polcra! Ezeken kívül szép lassan kiadásra kerülnek azok a filmek, amik normál esetben már rég ott lehetnének a gyűjteményünkben:

Star Trek: Mindenen túl; Mission: Impossible - Titkos nemzet; A nagy dobás; Baywatch; Megjött apuci; Anomalisa; SpongyaBob: Ki a vízből!; Zoolander 2; xXx: Újra akcióban; 13 óra: Bengázi titkos katonái; Cloverfield Lane 10; Megjött apuci 2; Parajelenségek: Szellemdimenzió; Kicsinyítés; Körök; anyám!; Transformers: Az utolsó lovag

Ezeken kívül pedig még a közeljövőben természetesen számíthatunk tőlük még több címre - legyen az akár régi, akár új alkotás. Mi ennek csak örülni tudunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.