Hirdetés

Vitaindító: Adam Sandler süllyesztőbe kerül?

|

Adam Sandler rendkívül megosztó személyiség még a rajongók körében is: valaki imádja korábbi filmjeit, ám az újabbaktól hányingere van, valaki mindent befogad tőle, valaki pedig az arcát is elutasítja. De vajon merre halad a komikus?

Hirdetés

Vitaindító rovatunk legújabb részében arra keressük a választ és a véleményeket, hogy vajon Adam Sandler meddig húzza még a jelenlegi szintjén, hovatovább egyáltalán romlottak a filmjeinek minősége? Filmjei rendszerint kapnak hideget meleget és nagy részük nem igazán jut túl a 6-7 pontos értékelésekről, sőt. Ennek ellenére muszáj elgondolkoznunk azon, hogy ha a Távkapcs, Az 50 első randi, az Apafej, az Üres város, a Ne szórakozz Zohannal, a Ki nevet a végén? és a Nagyfiúk vicces volt, akkor mi a helyzet az utóbbi idők termésével, lásd Kellékfeleség, A gondozoo, valamint a Jack és Jill? Sokan már a 2007-es Férj és férj után temetni kezdték, sokan a Nagyfiúkat szimplán pénzlehúzásnak, agyatlan limonádénak tartották és olyan is akadt, akinek a Jack és Jill legtöbb helyen válallhatatlan kompozíciója is elnyerte a tetszését. De mi valóban az igazság? A cikk kérdésére valóban csak szubjektíven lehet válaszolni, vagy meglehet állapítani egy közös, együttes igazságot? Adam Sandler csillaga valóban leáldozóban van és halvány árnyéka önmagának? Szeretnénk, ha elmondanátok a véleményeteket a témával kapcsolatban, tapasztalatokat és kritikát is szívesen várunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.