Hirdetés

Vízi szörnyekkel és az olasz Riviérával érkezik a Pixar következő alkotása

|

A Szólíts a neveden és A víz érintése találkozása?

Hirdetés

A Disney és a Pixar bejelentette új, eredeti ötleten alapuló animációs filmjét Luca címmel, amit Enrico Casarosa elsőfilmes rendező jóvoltából már jövő nyáron szeretnének bemutatni, és amennyiben ez sikerül, keresve sem találnának optimálisabb időpontot ehhez a már most hamisítatlan olasz hangulatot árasztó alkotáshoz.

Hirdetés

A felnövéstörténet középpontjában egy Luca nevű fiatal fiú áll, aki új legjobb barátjával feledhetetlen nyarat tölt egy gyönyörű tengerparti városban az olasz Riviérán, természetesen rengeteg fagyival, tésztával és végeláthatatlan robogózással. Ám Luca első szempillantásra ugyan teljesen hétköznapi, de az emberi álca mögött valójában nem más, mint egy víz alatti világból jött szörnyeteg. És amikor a titokra fény derül, az hamar árnyékot vet a korábbi idillre.

A szintén olasz Casarora egyébként nem először dolgozik együtt az animációs stúdióval, ugyanis ő írta és rendezte a 2011-es La Luna című rövidfilmet, valamint storyboard művész volt a Pixar olyan népszerű alkotásainál, mint a L'ecsó, a Fel vagy éppen a Coco. Casarosa közleményében azt írja, a Luca egy nagyon személyes történet a számára:

Egy nagyon személyes történetről van szó, de nemcsak azért, mert az olasz Riviérán játszódik, ahol én is felnőttem, hanem mert a film központi témája a barátság ünnepe. A gyerekkori barátságok gyakran meghatározzák, hogy később kik szeretnénk lenni, és a Luca szívét pontosan egy ilyen kötelék képezi. Szóval az olasz tengerpart szépsége és varázsa mellett a film egy feledhetetlen nyári kalandot is bemutat, ami gyökerestül megváltoztatja a címszereplőt.

Papíron legközelebb a Lelki ismereteket fogja debütáltatni a stúdió, nálunk 2020. november 26-án, és ha minden a tervezett ütemben alakul, akkor a Luca (amelyben a Pixar szemmel láthatóan keresztezi a Szólíts a neveden!-t A víz érintésével) 2021. június 18-án debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.