Hirdetés

Jön, jön, jön a Vízipók - premier előtt a Víz Világnapja alkalmából

|

Minden óvodás kedvenc ízeltlábúja most digitálisan felújítva tér vissza közénk, méghozzá a mozivásznon!

Hirdetés

Vízipókot talán csak a legkisebbeknek kell bemutatni, ha még a szüleik eddig nem tették meg. Most viszont remek lehetőség nyílik a nosztalgiázásra, és arra, hogy régi, kedvenc mesénket az új generáció is megismerje, hiszen üzenete a barátságról és a természet szeretetéről elévülhetetlen.

Hirdetés

A Víz Villágnapja (március 22.) alkalmából a WWF Magyarországgal és a nemzeti parkokkal együttműködve ezen a hétvégén országszerte számos moziban egy hónappal a hivatalos premier előtt vetítik a Vízipók-csodapók digitálisan felújított változatát. Meglepetés-csomaggal készülnek a szervezők azoknak a gyerekeknek, akik életükben először mennek moziba, ezzel is felhívva a figyelmet természeti értékeinkre és a vizes élőhelyeink védelmére. 

Mára folyóink és természetes árterületeink több mint 90 százaléka eltűnt, nagyon fontos tehát a megmaradt területek megőrzése és helyreállítása. Vizeink mindannyiunk létének alapját képezik - fontos, hogy az értékeivel tisztában legyünk, és személyes élményeken keresztül kötődjünk hozzájuk. 

- ajánlotta kicsik és nagyok figyelmébe a WWF Magyarország a fenti sorokkal a filmet.

Az 1983-ban bemutatott egészestés film a rajzfilmsorozat első két szériájának egyes epizódjaiból készült, amelyeket összekötő jelenetekkel egészítettek ki. A film digitális felújítása több mint fél éven át tartott, amely során kockánként távolították el az egyenetlenségeket, festékhibákat, de a színeket is felfrissítették. Az alkotás 35. évfordulója alkalmából 2019. április 18-án kerül a mozikba a Mozinet forgalmazásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.