Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz Roman Polanski a Volt egyszer egy Hollywoodban

|

Még több szereplővel bővült Tarantino készülő mozifilmje.

Hirdetés

Ha nem lenne már szinte így is végeláthatatlan Quentin Tarantino jelenleg forgatás alatt álló következő filmjének szereplőgárdája, a The Hollywood Reporter három vadonatúj névvel bővítette a listát. Értesüléseik szerint Danny Strong (Milliárdok nyomában, Szívek szállodája) és Sydney Sweeney (A szolgálólány meséje, Éles tárgyak) ismeretlen szerepekben csatlakoztak a stábhoz, míg az eddig leginkább lengyel produkciókban játszó Rafal Zawierucha kapcsán kiderült, hogy Roman Polanskit fogja megformálni a Volt egyszer egy Hollywoodban.

Hirdetés

Mivel Polanski feleségét Charles Manson kultuszának követői gyilkolták meg, amely eseménysorozat meghatározó szereppel bír Tarantino történetében, mindössze idő kérdése volt, meddig kell még várnunk erre a bejelentésre. A Kínai negyed vagy a Rosemary gyermeke világhírű rendezője annak a Sharon Tate színésznőnek volt a férje, akit Margot Robbie kelt életre.

Az 1969 nyarán játszódó Volt egyszer egy Hollywood lesz Tarantino első teljesen valós eseményeken alapuló alkotása többek között olyan főszereplőkkel, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Burt Reynolds, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Zoë Bell, Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell, Timothy Olyphant és James Marsden.

A bemutató 2019. július 19-én esedékes az amerikai filmszínházakban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.