Hirdetés

Vörös Mars – Jön a tévésorozat!

|

Hirdetés

Kim Stanley Robinson Nebula-díjas regényéből, a Vörös Marsból készíthet tévésorozatot a Spike Tv. A csatorna egyébként eddig főleg sportprogramokat és valóságshowkat készített, ám a vezetőség a közelmúltban megváltoztatta az eddigi műsorstruktúrát, és saját gyártású sorozatokat szeretne a képernyőjére tűzni. Ezek egyikének adhatja meg az alapjait Kim Stanley Robinson díjnyertes sci-fije. A projekt vezetője J. Michael Straczynski (Sense8, Z világháború, Thor) lesz.

Red Mars PB:B Format PB

A Vörös Mars eredeti nyelven 1993-ban jelent meg, hozzánk 2001-ben érkezett a magyar fordítás. A történet 2020-ban játszódik, amikor az első földi űrhajósok megérkeznek a Marsra a bolygó lakhatóvá formálása céljából. A csapatban azonban nemcsak tudósok, hanem befektető cégek képviselői is vannak, akik csak a profitot tartják szem előtt – a pénzért pedig szinte bármire képesek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.